Deelbehandelingen

Deelbehandelingen

HarsbehandelingenHuid wordt gereinigd, daarna worden door middel van de nieuwste soorten wax de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van de nieuwste soorten wax de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van de nieuwste soorten wax de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van hars en strips de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van hars en strips de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van hars en strips de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van hars en strips de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid wordt gereinigd, daarna worden door middel van hars en strips de haartjes verwijderd. Het behandelend gebied wordt nagekeken met de pincet en aansluitend wordt er een kalmerende crème aangebracht.Huid ontvetten, daarna wordt er een warme hars aangebracht, welke verwijderd wordt door middel van strips. Huid wordt gekoeld met koude compres doeken, waarna een kalmerende olie aangebracht wordt.

Epileren, harsen en verven Modelleren en bijwerken van de wenkbrauwen door middel van de nieuwste soorten wax en/of pincet.
Na de behandeling wordt een kalmerende gel aangebracht.Haartjes worden gereinigd waarna de haartjes geverfd worden in de gewenste kleur.
Kleuren zijn: grijs, licht bruin, donker bruin, blauw zwart, zwartHaartjes worden gereinigd waarna de haartjes geverfd worden in de gewenste kleur.
Kleuren zijn: grijs, licht bruin, donker bruin, blauw zwart, zwartModelleren en bijwerken van de wenkbrauwen door middel van de nieuwste soorten wax en/of pincet.
Na het waxen worden de haartjes gereinigd en geverfd in de gewenste kleur.
Kleuren zijn: grijs, licht bruin, donker bruin, blauw zwart, zwart

Bij alle Sothys gezichtsbehandelingen zit het harsen van de wenkbrauwen inbegrepen. Een extra deel behandeling tijdens een gezichtsbehandeling €5 korting per onderdeel.

MOOI by Petra

Imenhofzijweg 1A

7582 PH Losser

06 3830 7317

KvK: 66654084

schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_
schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_
schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_
schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_

© 2017