Privacy

Privacyverklaring Mooi by Petra


MOOI by Petra, gevestigd aan Krabbenbosweg 33 7555 EC Hengelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

www.mooibypetra.nl

Krabbenbosweg 33

7555 EC Hengelo

 0638307317



Persoonsgegevens die wij verwerken

MOOI by Petra verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Beroep



Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

MOOI by Petra verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

- gezondheid

- gegevens van personen jonger dan 16 jaar


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via petra@mooibypetra.nl, dan verwijderen wij deze informatie.



Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

MOOI by Petra verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Kijken of behandelingen gedaan kunnen worden ivm gezondheid/allergien/ziekten



Geautomatiseerde besluitvorming

MOOI by Petra neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MOOI by Petra) tussen zit. MOOI by Petra gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

- Online afspraken, om via de website online afspraken te maken, dit is snel en makkelijk.



Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

MOOI by Petra bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:


Persoonsgegevens: zo lang als nodig                         

Adres zo lang als nodig, ivm bv factuur sturen                                   

Geboortedatum: zo lang als nodig

Telefoonnumme:r zo lang als nodig, bellen ivm afspraak bv verzetten

E mailadres: zo lang als nodig, ivm bv factuur sturen

Beroep: zo lang als nodig ivm huidconditie

Gezondheid: zo lang als nodig ivm huidconditie allergie enz


Delen van persoonsgegevens met derden

MOOI by Petra verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.



Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

MOOI by Petra gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door MOOI by Petra en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.


Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar petra@mooibypetra.nl.


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .


MOOI by Petra wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.




Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

MOOI by Petra neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Petra via petra@mooibypetra.nl


MOOI by Petra

Krabbenbosweg 33

7555 EC Hengelo

06 3830 7317

KvK: 66654084

schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_
schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_
schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_
schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_

┬ę 2017